Skip to the content

Klinikkens reception bevæger sig online.

Hvis jeres klinik også skal være en succes i morgen, er det helt afgørende, at I har succes online i dag. 

Vi ser nogle tydelige tendenser til, at jeres branche står over for massive forandringer. Øget konkurrence fra stærke kæder, stigende politisk pres om mere konkurrence til gavn for forbrugerne og patienter, som i stigende grad skifter klinik og bryder med loyaliteten.

Forandringer kommer altid snigende så tilpas langsomt, at man ikke når at reagere før det er for sent. Derfor er det afgørende at lægge et solidt fundament allerede nu.

Fremtidens patienter orienterer sig i høj grad online, når de leder efter en ny klinik, og de vægter andres anbefalinger højt, når de vælger.

Baseret på indgående kendskab til branchen og med 20 års digitale erfaringer i rygsækken, har vi skabt et koncept, som tager hånd om klinikkens digitale udfordringer. 

Vi skaber et solidt fundament for at tiltrække nye patienter til jeres klinik, uafhængigt af indehavernes personlige relationer. Samtidig fastholder vi jeres eksisterende patienter i et stadig mere konkurrencepræget marked.

 

Med clickON får I én indgang til en vifte af indsatsområder, som er nødvendige for at sikre jeres klinik et solidt fundament online. Vi sørger for, at I er synlige på nettet, Google og Facebook. Vi har fokus på at dyrke og indsamle positive anmeldelser af jeres klinik. Vi håndterer jeres omdømme online og følger op på jeres patienter, når de har været til behandling hos jer. 

Læs mere om vores indsatsområder her.