Skip to the content

360° online markedsføring.

Få adgang til de vigtigste indsatsområder, når det gælder synlighed online. Både i forhold til nye og eksisterende patienter. 

 

Responsivt website

Vi udvikler et nyt og moderne website til klinikken, som automatisk tilpasser sig både tablets og mobiltelefoner. Vi sørger for at holde det ajour med relevant indhold og har fokus på at tiltrække nye patienter til klinikken.

MERE OM RESPONSIVT WEBSITE


Synlighed på Google

96% af alle søgninger starter på Google. Vi sørger for, at klinikkens website bliver optimeret til Googles krav. Samtidig sikrer vi lokal synlighed, når potentielle patienter søger efter jeres klinik på Google.

MERE OM SYNLIGHED PÅ GOOGLE


Facebook

Facebook er en oplagt platform, når det gælder om at tiltrække nye patienter til klinikken. Vi sørger for en aktuel profil og løbende opdateringer med indhold og konkurrencer, der engagerer brugerne og øger synligheden.

MERE OM FACEBOOK


Omdømme

Tillid spiller en væsentlig rolle, når en patient skal vælge ny klinik. Vi sørger for at underbygge tilliden ved at sørge for gode og synlige anmeldelser af klinikken på platforme som Trustpilot, Facebook og Google. 

MERE OM OMDØMME


Patientloyalitet

Vi sørger for løbende at tage temperaturen på jeres patienter, når de har været til behandling på klinikken. Ved at måle patientloyaliteten får I både et værdifuldt værktøj til at fastholde jeres patienter, men også gode input til forbedringer. 

MERE OM PATIENTLOYALITET