Skip to the content

Responsivt website

Det primære fokus på jeres nye website bliver at konvertere besøgende til nye patienter i klinikken.

Vi arbejder målrettet på at sikre, at potentielle patienter i jeres klinik har let adgang til at kontakte jer og booke den første aftale hos jer online. På den måde kan vi også løbende måle, hvor mange nye patienter vi kan sende til klinikken.

Vi sørger for, at der er sammenhæng mellem vores budskaber på fx. Facebook og indholdet på websitet. Og vi sørger for, at både Facebook og Google leverer relevante besøg til websitet. 

At websitet er responsivt betyder, at det automatisk tilpasser sig til den skærm, som brugeren sidder med. Fra mobiltelefonen til computerskærmen. Det giver brugeren en bedre oplevelse og samtidig er det også et krav fra Googles side, hvis man gerne vil ligge i toppen af søgeresultaterne.

Med responsivt website får I:

 • Udarbejdelse og opsætning af nyt responsivt website
 • Tilpasning til klinikkens logo, farver og udtryk
 • Udarbejdelse af tekster, tilpasninger af billeder m.v.
 • Opsætning af indhold (op til 20 sider i alt)
 • Hosting af website og e-mail
 • Hjælp til opsætning af e-mail konti / signatur
 • Løbende opdatering af indhold
 • Vedligeholdelse og opdatering af teknisk platform
 • SSL-certikat på domænet
 • Cookiepolitik og håndtering af samtykker
 • Overholdelse af persondataloven online
 • Ubegrænset adgang til teknisk support og rådgivning

Har du spørgsmål?

Så kan du måske finde svar på dem her. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os.

 

SSL er en forkortelse for "Secure Socket Layer" og betyder i praksis, at kommunikationen mellem den besøgende og websitet foregår på en sikker linje. Hvis den besøgende eksempelvis udfylder en formular på websitet, så vil indholdet af den formular være krypteret og dermed meget vanskelig for andre at aflæse.

I takt med øget fokus på sikring af persondata online er det næsten et krav, at man sikrer kommunikationen på websitet via SSL. Og samtidig belønner Google og andre søgetjenester de websites, der krypterer kommunikationen mellem de besøgende og websitet. 

Helt praktisk kan du se at forbindelsen er sikker ved, at den starter med https://www.ditdomæne.dk - hvis forbindelsen ikke er krypteret, så mangler s'et i https.

Vi sørger løbende for at opdatere indholdet på websitet, så det altid fremstår up-to-date. 

Hvis I har ændringer til websitet, nye åbningstider, feriemeddelelser eller har ansat en ny medarbejder, så sørger vi for at lave de nødvendige ændringer på websitet. I skal blot sende dem til os, så laver vi ændringerne.

Derudover foretager vi også selv opdateringer på websitet. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en konkurrence på Facebook eller et opslag om gode råd, som bliver uddybet via et link fra Facebook til jeres website. 

Vi vil altid flytte jeres website til vores platform - uanset om det er nyt eller gammelt. Og det er der flere gode grunde til:

For det første er det nødvendigt, at vores medarbejdere kender systemet ind og ud. Hvis vi skal arbejde i flere systemer, så vil vi støde på vanskeligheder og udfordringer.

For det andet, så hænger websitet nøje sammen med indsatsen på Facebook, Google og Trustpilot. Derfor er det nødvendigt at vi arbejder med et system, som kan snakke sammen med de andre platforme. 

For det tredje, så sørger vi for at holde systemet bag websitet teknisk ajour. Det kan vi kun gøre, hvis vi arbejder med et system, som vi har fuld kontrol over og indgående kendskab til. 

Vi arbejder med et system, der hedder Umbraco CMS. Det er et såkaldt open source system med base i Danmark og anvendt som fundament for mere end 400.000 websites over hele verden.