Skip to the content

Synlighed på Google

96% af alle søgninger i Danmark foregår på Google. Derfor er det afgørende, at jeres klinik bliver fundet og er synlig.

Vi sørger for, at jeres website lever op til de krav, som Google stiller for at vise websitet i toppen af de lokale søgeresultater. Hvis klinikken har specialer, som man gerne vil have fokus på, så hjælper vi også med det. 

Synlighed på Google handler ikke kun om få sit website vist i toppen af søgesultaterne. Google er også en platform for virksomheder, butikker og klinikker som jeres, hvor I har mulighed for at informere om alt fra åbningstider til opslag om nye ansatte eller ferieafvikling. Vi sørger for, at jeres profil på Google er optimeret efter alle kunstens regler. 

Med synlighed på Google mener vi:

  • Udarbejdelse af META-data (de skjulte data om hver side, som Googles robotter læser)
  • Optimering af hastigheden på siden
  • Optimering af indholdet (overskrifter, brødtekster og links)
  • Optimering af URL’er (alle sider får relevante og søgebare URL'er)
  • Oprettelse / optimering af Google My Business profilside
  • Optagelse i lokale og faglige registre (ekskl. eventuel betaling)

Har du spørgsmål?

Så kan du måske finde svar på dem her. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Nej, vi udsteder ingen garantier om konkrete placeringer på Google. Det gør vi ikke, fordi Google løbende foretager ændringer i sin algoritmer, som kan betyde ændringer i placeringerne, som er uden for vores kontrol. Samtidig kommer placeringerne også an på, hvem der søger. Hvis brugeren sidder lokalt i jeres by kan I ligge nr. 1 på Google, men hvis brugeren sidder i nabobyen, vil jeres placering ikke være den samme.

Vi garanterer dog, at vi sørger for at optimere jeres website efter alle kunstens og Googles regler.

URL betyder "Uniform Resource Locator" og er en betegnelse for den eksakte adresse, som en given side eller underside har på websitet. Siden URL er unik og du finder den ved at kigge i adressefeltet øverst i browservinduet på siden. 

Når vi optimerer URL'erne på websitet, så sørger vi for at give dem nogle logiske navne, som kan hjælpe med at blive vist i Googles topresultater. 

Denne side har som standard en URL, der hedder www.clickon.dk/1397/ - den optimerer vi til at hedde www.clickon.dk/synlighed-paa-google/